Політика приватності вебсайтів благодійного фонду «Таблеточки»
Останнє оновлення 12.05.21

БФ «Таблеточки» (англійською Tabletochki) піклується про ваші персональні дані й робить все можливе, щоб захистити їх. Ця Політика приватності написана для того, щоб допомогти вам зрозуміти, які ваші персональні дані збираються, зберігаються та вико-ристовуються і що відбувається з ними, коли ви використовуєте вебсайти Tabletochki tabletochki.org, super.tabletochki.org, shop.tabletochki.org, dalibude.tabletochki.org, lymon.tabletochki.org (далі кожен з цих вебсайтів ми називаємо «сайт»).
1. Хто ми?
Ми, благодійний фонд «Таблеточки», розташовані за адресою: 01010, Україна, місто Київ, вул. Омеляновича-Павленка 4/6, 14 поверх. Далі в тексті «Таблеточки» згадувати-муться як «ми», вебсайти Tabletochki як «наш». Ми визначаємо, які, з якою метою і як саме оброблятимуться ваші персональні дані.

У разі виникнення питань ви можете з нами зв'язатися, надіславши електронний лист на пошту info@tabletochki.org. Також ви можете надіслати листа за адресою 01010, Україна, м. Київ, вул. Омеляновича-Павленка 4/6, 14 поверх або звернутися до нас за телефоном +38 (067) 464 87 74.
2. На що поширюється Політика приватності?
Ця Політика приватності поширюється на наші вебсайти.
Адреси вебсайтів: tabletochki.org, super.tabletochki.org, dalibude.tabletochki.org, shop.tabletochki.org, lymon.tabletochki.org.
3. Які дані ми збираємо і навіщо?
Дані, які ми збираємо, діляться на дві категорії: технічну інформацію і дані, які надає нам користувач.

Технічна інформація. Коли ви заходите на наш сайт, деякі дані збираються автоматично. Нам потрібні технічні дані для роботи, підтримки й поліпшення нашого сайту. Сюди входять такі дані: IP-адреса, UTM-параметри, геолокація, тип пристрою і тип браузера, файли cookie (кукі) й дані про вашу взаємодію із сайтом (сесійний ID).

До сесійного ID входить: ваша взаємодія із сайтом; назва вебсайту, з якого ви перейшли на наш сайт; використані вами функції сайту; використані вами сторінки на нашому сайті; спосіб використання нашого сайту; дії, які ви робите на сайті, якщо такі дії присутні.

Дані, що надаються користувачем. Для того, щоби правильно ідентифікувати та ефективно використати ваш благодійний внесок, мати змогу повернутися до вас із зворотним зв’язком за результатом публічного збору чи результатом використання зібраних коштів, а також мати можливість ідентифікувати ваш платіж для відповіді на ваші подальші питання, нам потрібно ваше повне ім'я, прізвище, номер телефону, платіжна інформація та email-адреса.

Ще раз стисло про те, які персональні дані ми збираємо і навіщо:
 
Вид даних Опис даних Причина збору
дані, надані користувачем
  • ПІБ
  • email
  • номер телефону
  • платіжна інформація
  • виконання статутних цілей
  • комунікація між сайтом та користувачем
  • уможливлення клієнтської підтримки та оброблення звернень благодійників
дані, надані користувачем
  • ПІБ
  • email
  • номер телефону
  • платіжна інформація
  • статистика
  • аналіз активності на вебсайтах та здійснених користувацьких операцій та благодійних внесків
дані, що збираються автоматично
  • технічна інформація
дані, надані користувачем
  • ПІБ
  • email
  • комплаєнс
  • виконання процедур KYD (know your donor — знай свого донора)
  • фінансовий моніторинг та запобігання шахрайству
  • маркетинг
дані, що збираються автоматично
  • файли cookie
  • технічна інформація
  • робота сайту
  • аналітика роботи сайту

Зверніть вашу увагу. Ми свідомо не обробляємо персональні дані користувачів молод-ше 16 років. Якщо ви є таким користувачем або ж ви законний представник користувача, будь ласка, повідомте нас про це на електронну пошту info@tabletochki.org.
4. Як довго ми зберігаємо ваші дані?
Ми зберігаємо ваші дані протягом 36 місяців. Однак ви можете скористатися своїм правом на видалення своїх даних. В такому разі ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 30 днів після вашого запиту.
5. Чи передаємо ми дані третім особам?
Ми використовуємо ваші дані для здійснення статутної діяльності та виконання наших зобов’язань за укладеними із вами правочинами й можемо їх передавати на наступних підставах:
Виконання норм законодавства. Ми будемо розкривати ваші персональні дані третім особам в тому обсязі, в якому це необхідно:
  • для виконання державного запиту, постанови суду або відповідного законодавства;
  • для запобігання незаконному використанню нашого сайту або порушення Умов використання нашого сайту й наших політик;
  • для захисту від претензій третіх сторін;
  • для допомоги в запобіганні або розслідування шахрайства.
Передача третім сторонам. Ми передаємо ваші персональні дані третім сторонам на основі публічної оферти для обробки від нашого імені з дотриманням технічних і організаційних заходів для захисту ваших особистих даних — наприклад, для обробки кредитних карт і платежів.
6. Чи передаємо ми ваші дані за межі Європейської економічної зони?
Персональні дані, які ми збираємо, зберігаються на серверах в Україні та Німеччині. За замовчуванням дані зберігаються в Україні, але, можливо, нам потрібно буде обробити ваші персональні дані в іншій країні. У разі виникнення необхідності трансферу ми засто-суємо необхідні заходи захисту даних і запитаємо вашу згоду, за винятком тих випадків, якщо трансфер даних буде необхідний для виконання правочину.
8. Які права ви маєте на свої дані?
У вас як у суб'єкта персональних даних є наступні права:
  • Право на доступ до інформації. Ви можете запитати пояснення оброблення ваших персональних даних.
  • Право на портативність. Ви можете запросити всі дані, які ви нам надали, а також зробити запит на передачу даних іншому контролеру.
  • Право на обмеження оброблення. Ви можете частково або повністю заборонити нам обробляти ваші персональні дані.
  • Право на подачу скарг. Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу — Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на пошту omb@ombudsman.gov.ua.
  • Право на видалення інформації. Ви можете надіслати нам запит на видалення ваших персональних даних з наших систем.
Щоб скористатися своїми правами, напишіть нам електронного листа на електронну пошту info@tabletochki.org.

Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу — Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на електронну пошту omb@ombudsman.gov.ua.
9. Як ми оновлюємо Політику приватності?
Ця Політика приватності і правовідносини, що потрапляють під її дію, регулюються Зако-ном України «Про захист персональних даних». Чинні закони й вимоги до оброблення персональних даних можуть змінитися. В такому разі ми опублікуємо нову версію Політики приватності у себе на сайті. Якщо ми застосуємо суттєві зміни, які вплинуть на вашу приватність і конфіденційність, ми повідомимо вас за допомогою email або ж відобразимо інформацію на вебсайті й запитаємо вашу згоду.